Rušíme jarní akce eD

1002
Protože se zdravotní situace v Evropě spojená s koronavirem COVID-19 zatím nezlepšuje, následujeme tuzemská i zahraniční doporučení vlád a bezpečnostních rad České a Slovenské republiky. Přistoupili jsme tak k preventivnímu opatření pro zajištění vašeho maximálního bezpečí a rušíme všechny české a slovenské akce eD naplánované na březen až květen 2020.

Bohužel se to týká všech 11 akcí, tedy největší jarní distribuční konference eD EXPO, jarních workshopů v Česku a RPD – Regionálních partnerských dnů na Slovensku, setkání prodejní sítě eD PROFI i společenského setkání eD Divadlo.

Chápeme důležitost osobních jednání pro vzájemné obchodní vztahy, ale zároveň respektujeme lidské zdraví jako hodnotu nadřazenou nad ekonomické výsledky. 

Situace se neustále vyvíjí a věříme, že podzimní program eventů už proběhne bez omezení. Intenzivně budeme hledat za zrušené jarní akce náhradní řešení, například formou online prezentace nebo nového termínu pro uspořádání akce v obvyklém formátu, jakmile to situace umožní. O představení produktových IT novinek pro letošní sezonu, odborné přednášky ani o diskuzi s produktovými manažery vás určitě neochudíme.

Podobná zdravotní rizika a související omezení jsou v našem regionu bezprecedentní. Uvědomujeme si ale důležitost a hodnotu našich společných osobních vztahů, proto je chráníme i tímto opatřením.

Rádi se s vámi znovu setkáme co nejdříve.