Microsoft: Rozšíření služeb a jedna novinka při nákupu licencí

639

Zúžení distribučního kanálu Microsoftu postihne zákazníky eD minimálně.

Kdo se denně pohybuje v odvětví IT distribuce, ten ví, že Microsoft na konci roku 2019 upravoval svůj distribuční kanál. Konkrétně se zástupci této značky rozhodli jej řádně zúžit, a to odebíráním oficiálních distribucí, které se týká desítek firem po celé Evropě. Tato úprava spolupráce s distributory se dotkla také eD.

Aby však tyto události minimálně ovlivnily zákazníky, náš tým starající se o Microsoft zajistil kontinuitu v nákupu licencí. „Nadále si u nás lze objednat všechny licence jako před touto změnou – tedy v programech OLP, OV i OVS. Jediným rozdílem je to, že nyní je zajišťujeme subdistribučně,“ uvádíproduktový manažer Michal Jílek s tím, že eD se domluvilo na spolupráci se dvěma evropskými distributory.

Odběr produktů subdistribučně ovlivní jen to, kdo na smlouvě figuruje jako reseller. „V praxi to nyní vypadá tak, že pokud u nás reseller licenci objedná a dodá svým koncových zákazníkům, pak jako reseller na smlouvě již není uveden on, ale bude tam právě eD,“ vysvětluje Michal Jílek.

Jak dodává, tohle je jediná změna, jinak se pro zákazníky nic nemění. Dodání licencí do 1 až 3 dnů (jak zaručuje Microsoft) zůstává, ve většině případů však dojde k dodání do 1 dne. 

Rozšíření služeb: Objednejte si třeba školení na klíč 

„Od ledna 2020 nabízíme nové služby vztahující se k Office 365. Zákazníkům nyní můžeme nabídnout třeba školení nebo pomoc při nasazování produktů do firmy,“ prozrazuje Michal Jílek.

Nově nabízené balíčky prací O365:

Základní nastavení

  • Aktivace a základní nastavení služby Office 365
  • Nastavení a nasměrování elektronické pošty, konfigurace DNS a propojení s doménou
  • Založení uživatelských účtů (import z CSV), sdílených e-mailových schránek a distribučních seznamů
  • Cena: 6 500 Kč bez DPH

Migrace poštovních schránek

  • Klasická IMAP migrace emailové schránky (od 5 do 20 uživatelů)
  • Cena: 550 Kč bez DPH za uživatele

Zaškolení

  • Ukážeme, jak jednotlivé aplikace z balíku Office 365 používat
  • Poradíme, jak si zjednodušit každodenní pracovní život
  • Nabízíme pokročilá a individuální školení za klíč (dle domluveného zadání)
  • Cena za ManDay: 14 800 Kč bez DPH
Michal Jílek, produktový manažer

Pro objednání služeb nebo vytvoření individuální nabídky kontaktujte produktového Michala Jílka (mjilek@edsystem.cz +420 724 222 027) nebo náš Microsoft tým (microsoft@edsystem.cz)