Tradiční Vánoce s eD

739

Společné chvíle s rodinou, poctivý bramborový salát a vyšperkovaný stromeček. To jsou tradiční Vánoce, jaké známe již od dětství. A přesně takovým Vánocům jsme se chtěli v eD přiblížit. Přestože lahvinka dobrého vína nikdy neurazí, rozhodli jsme se dát partnerům něco víc.

Vydali jsme se proto do dílny Slezské tvorby v Opavě, abychom dokázali, že poctivé řemeslo stále ještě nevymřelo. Rozhodli jsme se vyrobit pro klienty speciální edici vánočních skleněných ozdob.

Dělba skla plamenem připadla na výkonného ředitele eD Petra Slouku.

Do výrobního procesu se zapojili také členové našeho managementu. Společně vyrazili foukat, zdobit a řezat do tradiční československé dílny, která se tvorbou vánočních ozdob zabývá již od roku 1951. Výsledkem je originální kolekce skleněných dekorací.

Pevně věříme, že naše dílo bude o svátcích zdobit nejeden vánoční stromeček. Přejeme vám pohodové, tradiční Vánoce s eD!

A jak taková ozdoba vzniká?

Bezpečnou cestu k zákazníkům nezajistil nikdo jiný než šéf logistiky Bohuslav Kaněra.

Od nákupu přes řezání až po prodej. Každý člen managementu se ujal jedné z osmi fází výroby. A to té, která mu byla nejvíce vlastní. Jaká stanoviště členové obsadili a jak se s tvorbou poprali? Celý příběh výroby najdete na našich stránkách.