Novinky ze stáje Kingston

332

Nedávno Kingston uvedl na trh dva nové produkty. Pojďme se na ně společně podívat – konkrétně vám dnes představíme SSD disk pro rozhraní SATA KC600 a paměťovou kartu Kingston Canvas Select plus. Oba produkty jsou již k dostání na našem shopu hned v několik konfiguracích.

SSD KC600

Obecně je SSD sice stále o kousek dražší než běžné plotnové disky (HDD), najdou se ale i modely pro levnější počítače. Řešením může být právě Kingston KC600, který přináší novou generaci pamětí TLC i do levnějších SSD s rozhraním SATA 2,5″.

Výrobce uvádí rychlosti 550/520 MB/s a 90 000/80 000 IOPS. Reálně jsme naměřili rychlosti 560/502 MB/s a 90 750/75 037 IOPS, což odpovídá uváděným hodnotám. V případě náročnějšího scénáře, bez využití výhod hlubší fronty a vícevláknového zpracování, je pak maximální rychlost nižší hlavně u zápisu: 528/430 MB/s.

KC600 se prakticky nezahřívá. Výhodou je totiž provedení, kdy disk není nalepený přímo na desce, nebo v případě některých stolních počítačů často přímo pod grafickou kartou. Potěší i pětiletá záruka a velmi přívětivá cena.

Ve všech konfiguracích jej najdete na eD SHOPu.

Kingston Canvas Select Plus

Paměťová karta Kingston se stane bezpečným a především kompaktním přenašečem vašich dat. Společnost Kingston zahájila prodej nové řady SD a microSD karet s označením Canvas Select Plus, která nahrazuje dosavadní řadu Canvas Select inovovanými modely s vyšší rychlostí a kapacitou.

Canvas Select Plus je microSDXC karta, která se vyznačuje svým výkonem, rychlostí a odolností. Díky své spolehlivosti se stane nepostradatelným pomocníkem všech, kteří chtějí natáčet nebo fotit v nejvyšším rozlišení.

Kingston Canvas prochází testováním v těch nejdrsnějších podmínkách. Skladovat ji můžete při teplotách od -40 °C do 85 °C. Provozní teplota se pohybuje od -25 °C do 85 °C. Bez obav si ji tak můžete vzít opravdu kamkoliv. Vaše data budou v maximálním bezpečí. Karta je navíc kompatibilní s většinou mobilních zařízení a také s technikou pro profesionály.

Kingston Canvas najdete na našem eD SHOPu v různých konfiguracích.