Nejlepší zákaznický servis i logistika v Česku? eD získalo prvenství!

3940

eD získalo další titul za rok 2019. Ocenili nás reselleři v anketě Context ChannelWatch, a to hned ve dvou kategoriích.

Výsledky nedávného průzkumu v našem regionu vyhlásila agentura Context a eD si tímto připsalo vítězství ve dvou kategoriích soutěže o nejlepšího distributora roku 2019 pro Českou republiku. Reselleři zvolili eD system jedničkou v kategoriích Logistika a Zákaznický servis.

„Výsledek ankety nás samozřejmě velmi potěšil. Tím spíš, že je založen na hodnocení, názorech a zkušenostech našich zákazníků. Ceníme si toho, že neustálá snaha zlepšovat procesy nejen v logistice a v zákaznickém servisu, ale také v dalších oblastech našich služeb, je tak kladně přijímána. Budeme v této cestě i nadále pokračovat,“ uvedl marketingový ředitel eD Šimon Churý.

ChannelWatch je průzkum, který každoročně provádí analytická agentura Context. Účastní se jej více než 7 tisíc resellerů z celého světa, kteří hodnotí distributory podle různých kritérií.

Pro eD je to další ocenění, které v tomto roce získal. Letos již podeváté přebíral titul pro HP partnera roku, opět se stal nejlepším distributorem periférií značky Canon a obhájil také titul nejlepšího distributora spotřebního materiálu pro východní Evropu od společnosti Verbatim.