8 důvodů, proč si nenechat ujít letošní eD WORLD

1546

Již ve čtvrtek 12. září proběhne největší IT distribuční konference v česku, eD WORLD. Stovky IT odborníků a desítky zástupců světových značek se sejdou v Praze, aby zde budovali společný byznys, prohlubovali obchodní vztahy a seznámili se s nejnovějšími produkty. Celá akce tentokrát proběhne na náměty světoznámého spisovatele vědeckofantastické literatury Julse Verna, na téma „Neuvěřitelný svět technologií“. Na co vše se můžete těšit?

1# Cesta do středu země produktových novinek

Lenovo představí svůj nový 13″ ThinkBook v celohliníkovém šaši.

Více než 50 světových značek vás zavede do světa produktových IT novinek. A na co konkrétně se můžete tentokrát těšit?

Navštivte například stánek Lenovo, kde pro vás bude nachystána celá řada novinek, mimo jiné i celokovový 13palcový notebook THINKBOOK 13s. Přijďte se podívat také na stánek značky Acer a objevte nový ConceptD 7, extra tenký notebook s vysokým výkonem, nebo se přijďte seznámit s novou verzí Pinnacle Studio 23 od Corelu.

 

2# 27 odborných přednášek ve 3 sálech

Slova se opět ujmou také zástupci jednotlivých značek. Tentokrát se o odborné přednášky postará rovnou 27 speakerů.

Mýty v oblasti projekčních technologií vyvrátí zástupci značky Epson, Matěj Kopecký a Michal Holovský.

Technologii bez kompromisů představí Zdeněk Cimbura ze Samsungu a přednášku na téma „Make it simple“ si pro vás přichystala Janka Chytráčková ze Synology.

 

3# 48 stánků se spoustou zábavy

Pokud zrovna nebudete v sále naslouchat některé z přednášek, určitě nezapomeňte navštívit výstavní plochu. Nachystáno pro vás bude celkem 48 stánků největších IT značek.

Těšit se můžete například na svět laserové projekce velkoformátových displejů ve stánku Optoma nebo na Lenovo zónu, ve které vás provedeme minulostí s historickou řadou notebooků a dáme vám nahlédnout do budoucnosti s novinkami značky. Připraveny budou také testy odolnosti a mnoho dalšího.

 

4# Smart Home od Xiaomi 

Unikátní expozici pro vás chystá značka Xiaomi. Těšit se můžete na domácnost budoucnosti. Čekat na vás bude simulace pětipokojového bytu, kompletně vybaveného elektronikou Xiaomi.

Přijďte zjistit, jakým způsobem chytrá domácnost funguje a v čem všem vám může ulehčit život!

 

 

5# Networking jednoduše. V network zónách!

Koncentrace IT odborníků bude vysoká. Desítky světových IT výrobců, početný tým produktových manažerů z eD a stovky lidí z oboru. Navíc pro vás budou připraveny rovnou 3 networkingové zóny značek Epson, Lenovo a Optoma. Příležitostí pro budování i prohlubování obchodních vztahů tak bude opět více než dost!

 

6# Speciální host: Ondřej Beránek

 

Místo speciálního hosta tentokrát převzal filmový producent a spoluzakladatel Muzea Karla Zemana, Ondřej Beránek.

Nachystanou pro vás bude mít speciální přednášku na téma Úžasný svět technologií Julese Verna v díle Karla Zemana.

 

 

7# Spousta dárků v tombole i na stáncích

Jako každý rok, tak i letos se můžete těšit na tombolu. Zasoutěžit si můžete o spoustu hodnotných dárků, stačí pouze vyplnit křížovku na zadní straně brožury, kterou vám předáme při vstupu na akci.

Zahrajte si o zrcadlovku Canon, projektor Optoma, počítač Lynx nebo o koloběžku Xiaomi.

Nachystáno pro vás máme spoustu dalších cen nejen v rámci tomboly, ale také na jednotlivých stáncích značek.

 

8# Mediální koutek eDéčka

Již podruhé pro vás chystáme stánek s názvem Mediální koutek. Na něm se můžete seznámit s našimi projekty Otestováno eDéčkem a Magazín eDéčko. Na místě najdete všechny díly magazínu, včetně toho nejnovějšího, nebo si můžete prohlédnout produkty, které jsme otestovali v rámci našich videorecenzí.

 


Vlasta Korec zve na eD WORLD 2019

Kompletní program i registrace najdete na webu konference www.edworld.cz