Novinka v portfoliu eD: Seznamte se se značkou Legrand!

897

Opět rozšiřujeme portfolio! Tentokrát jsme do nabídky nově zařadili značku Legrand, světového specialistu  na záložní systémy, datové rozvody a elektrické instalace. Stalo se tak k 1. červenci, kdy došlo k oficiální dohodě na distribuci.

Od letošního července tak můžete na našem e-shopu nakupovat produkty značky. Legrand je významným světovým hráčem v oblasti elektrotechniky nabízející širokou škálu produktů a řešení v oblastech zálohování, strukturované kabeláže, osvětlení, IoT nebo komfortní elektroinstalace. Do portfolia eD tak přibyly produkty z oblasti záložních zdrojů, vstupních systémů, elektrických instalací zahrnující vypínače a zásuvky, inteligentní elektroinstalace, rozvody internetu a další.

 „Spolupráce se značkou Legrand je zaměřena na kategorii záložních zdrojů pro domácnosti a profesionální řešení. V naší nabídce zákazníci najdou sortiment elegantních rozvodů elektřiny a internetu i vstupní domovní systémy. Do budoucna chceme nabídku rozšířit i na další produkty z oblasti chytré elektroniky a elektroinstalační techniky,“ vyjádřil se ke spolupráci produktový manažer Ondřej Fojtů.

Značka svým členstvím v České radě pro šetrné budovy dává jasně najevo, že produktová nabídka bude do budoucna inovativní a zaměřená na přidanou hodnotu v oblastech úspor energií a šetrnosti k životnímu prostředí.

„Z portfolia značky bych rád vyzdvihnul například kategorii jednofázových záložních zdrojů, konkrétně model KEOR SP, který slouží nejen jako záložní zdroj elektrické energie, ale může být také skvělým designovým prvkem každé kanceláře,“ okomentoval nabídku Ondřej Fojtů.

Počátky firmy Legrand sahají až do roku 1860. Aktuálně tato francouzská společnost působí ve více než 180 zemích a řadí se mezi největší společnosti v oblasti elektrotechniky. Její činnost zajišťuje více než 31 000 zaměstnanců pracujících v 70 pobočkách po celém světě. Již několik let při své činnosti vyznává firma filozofii CSR pro společenskou, environmentální a a ekonomickou odpovědnost. Zaměřuje se na energeticky efektivní a ekologická řešení, a je členem České rady pro šetrné budovy. Pro běžného spotřebitele to znamená, že Legrand je firmou, která při produkci svých výrobků zohledňuje vliv na kvalitu života budoucích uživatelů.