eD se stalo distributorem značky Polaroid

1209

eD se stalo nově dodavatelem produktů značky Polaroid na českém i slovenském trhu. Stalo se tak koncem roku 2018, kdy se společnosti oficiálně dohodly na spolupráci. 

Díky tomuto kroku tak mohou čeští i slovenští zákazníci nakupovat produkty značky na našem eD shopu.

„Spoluprací se značkou Polaroid jsme rozšířili naše portfolio o téměř stovku produktů z oblasti tiskových zařízení a foto techniky. Konkrétně bych vyzdvihnul například ultratenké kapesní tiskárny s technologií Thermo nebo 3D pera, která umožňují vytváření trojrozměrných modelů ze dřeva,“ představil spolupráci produktový manažer značky Václav Sedmík.

V nabídce mohou zákazníci najít také širokou škálu fotoaparátů Polaroid, které jsou známé okamžitým vyvoláním fotografie. Nechybí ani bohatý výběr příslušenství, zahrnující například polarizační filtry k fotoaparátům.

„Ze spolupráce máme ohromnou radost, jelikož díky ní nabízíme zákazníkům zajímavý produkt, který se na trhu těší již několik let velké oblibě. Mimo to však portfolio zahrnuje i velmi moderní produkty, které si své místo na trhu teprve získávají.“

Václav Sedmík, produktový manažer eD

Značka Polaroid působí na trhu již téměř 80 let. Mezi její nejznámější produkt patří tzv. instantní fotoaparáty, které pomocí speciální technologie dokážou fotografii vyvolat ihned po zaznamenání. Mimo to ale nabízí celou škálu produktů, kterými se snaží napomáhat uživatelům sdílet důležité momenty se svými blízkými. Za úkol si i nadále dává nabízet kvalitní produkty, které přinesou uživatelům maximální funkčnost, a které budou následovat hodnoty značky Polaroid.

Produkty značky Polaroid najdete na eD SHOPu.

Více informací k produktům značky Polaroid poskytne:

Produktový manažer:
Václav Sedmík
+420 724 222 085
vsedmik@edsystem.cz