S Philips Hue uvidíte svůj domov v tom správném světle

1349

Philips Hue představuje systém chytrého domácího osvětlení, který umožňuje ovládat barvu i intenzitu osvětlení v interiéru jednoduše ze smartphonu či tabletu. Vybírat lze z 16 milionů barev a pomocí aplikace Philips Hue pro systémy iOS a Android je možné osvětlení v bytě ovládat i na dálku.

Do širokého portfolia Philips Hue patří kromě LED žárovek, LED pásků a ovládacích prvků také celá svítidla. Výrobcem produktů Philips Hue je společnost Philips Lighting, světový lídr v oblasti energeticky úsporných osvětlovacích řešení a nových osvětlovacích aplikací.

2 tipy Antona Husovského

Philips COL Hue Go white

Bezdrátová lampička Philips Hue Go je ideálním ambientním svítidlem do domácnosti. Po nabití funguje až tři hodiny a ovládat jej můžete buď přes mobilní aplikaci Philips Hue, nebo fyzicky ovládáním na svítidle.

Philips COL Hue na našem českém/slovenském eD SHOPu

 

„Philips Hue dokáže nie len meniť farbu a intenzitu osvetlenia, ale vie tiež reagovať na zmeny počasia, nové notifikácie alebo napríklad pohyb akcií na trhoch.“
Anton Husovský, asistent nákupu

Philips Starter kit GU10 White and color ambiance

Ideální způsob, jak začít s chytrým osvětlením, je pořídit si jeden z takzvaných Starter kitů. Ty obsahují žárovky, Hue Bridge a některé i dálkový ovladač. Napojte Bridge do vašeho Wi-Fi routru, našroubujte žárovky a zábava může začít.

Starter kit na našem českém/slovenském eD SHOPu

 

Anton Husovský – asistent nákupu
t: +420 703 433 902
e: ahusovsky@edsystem.cz