Chytré domácí osvětlení Philips Hue nově u eD

1360

eD v říjnu do svého portfolia zařadilo produkty značky Philips Hue, která přináší na trh propracovaný systém bezdrátového domácího osvětlení. Výrobcem produktů Philips Hue je společnost Signify, dříve Philips Lighting.

Systém Philips Hue umožňuje ovládat barvu i intenzitu osvětlení v interiéru bezdrátově ze smartphonu či tabletu. Díky jednoduché instalaci osvětlení a intuitivní chytré aplikaci si tak každý může osvětlení v bytě přizpůsobit podle činnosti, kterou právě dělá, místnosti, ve které se právě nachází nebo zkrátka podle své momentální nálady. Vybírat lze z 16 milionů barev a pomocí aplikace Philips Hue pro systémy iOS a Android je možné osvětlení v bytě ovládat i na dálku.

V nabídce eD nyní čeští i slovenští zákazníci najdou široké portfolio produktů značky Philips Hue, mezi které patří nejen světelné zdroje, jako jsou LED žárovky, LED pásky či chytré ovládací prvky, ale také celá svítidla, která se vyznačují jednoduchým a elegantním designem.

 „Jsme velice rádi, že můžeme našim zákazníkům nabídnout produkty značky Philips Hue, která představuje inovátorský přístup v systémech domácího osvětlení. Naše nabídka obsahuje kromě samotných světelných zdrojů a celých svítidel také tzv. Starter kity – Hue White, Hue White Ambience a Hue White and Color Ambience, díky kterým bude i pro naprostého laika instalace chytrého osvětlení v interiéru hračka. Pořiďte si osvětlení Philips Hue a uvidíte svou domácnost v novém světle,“ řekl produktový manažer eD Anton Husovský.

Nizozemská společnost Philips je jednou z největších technologických firem zabývajících se výrobou a vývojem systémů osvětlení. Svou první žárovku uvedla na trh už před 120 lety a dnes je světovým lídrem v oblasti energeticky úsporných osvětlovacích řešení a nových osvětlovacích aplikací.

Produkty Philips Hue najdete na eD SHOPu.