Novým BUM periferií a networkingu je Tomáš Frimmel

2321
Tomáš Frimmel. Nový BUM pro periferie a networking v eD system
Tomáš Frimmel. Nový BUM pro periferie a networking v eD

Tomáš Frimmel. Nový BUM pro periferie a networking v eDeD má nového Bussines Unit Managera pro periferie a networking. Byl jím jmenován dosavadní produktový manažer Tomáš Frimmel.

Jméno nového manažera skupiny nákupu bylo oznámeno na začátku června. „Tomášovi se ve výběrovém řízení podařilo prokázat svůj potenciál pro rozvoj unity jak z pohledu značek, tak týmu. Agendu mu budeme předávat postupně v následujícím období,“ uvádí Jan Novák, který nově obsazenou pozici vykonával do ledna 2018, kdy byl jmenován ředitelem nákupu.

Tomáš Frimmel. Nový BUM pro periferie a networking v eD

„Na tuto pozici proběhlo v posledních týdnech interní výběrové řízení, ve kterém se sešlo hned několik silných kandidátů. Po interních diskuzích jsme vybrali dle nás nejvhodnější osobu a jsem moc ráda, že máme dostatek kvalitních zaměstnanců, abychom mohli vybrat kandidáta z vlastních řad,“ popisuje Kateřina Chambers, personální ředitelka eD.

Tomáš Frimmel do eD nastoupil před 4 lety a od té doby až doposud pracoval na pozici produktového manažera pro značku Samsung. Na unitě periferií a networkingu tak dostane na starost 23 členný tým kolegů, které dobře zná.