[VIDEORECENZE] Meizu: Mobilní hi-tech výbava je překvapivě dostupná

2680

Dávno pryč jsou doby, kdy byly čínské výrobky terčem posměchu. Čína je dnes domovem mnoha výrobců špičkové elektroniky a značku Meizu se nebojíme zařadit k lahůdkám mezi smartphony.

Společně je charakterizují jednoduchý design, kvalitní materiály, skvělé dílenské zpracování, výborný zvuk, uživatelská přívětivost a inovativní prvky, jako je displej na obou stranách mobilu. Hlavní zbraní Meizu je poměr ceny a výkonu, který činí hi-tech výbavu dostupnou každému. Uživatelé oceňují i vyladěný operační systém jak co do vzhledu, tak ovládání.

2 produktové tipy Hanky Bečvářové

„Telefony od Meizu naživo působí velmi dobře, prémiově a propracovaně. K tomu mají pravidelně aktualizované uživatelské prostředí. Modely, které stojí za povšimnutí, jsou určitě Meizu PRO 7 a Meizu M6s.“

Meizu Pro 7

Meizu PRO 7

Precizně zpracovaný telefon s 8jádrovým procesorem a 4 GB operační paměti. Poznávacím znamením jsou displeje na přední i zadní straně.

Pro 7 na našem eD SHOPu

Meizu M6s

Meizu M6s

Velký bezrámečkový displej Edge-to-Edge garantuje pohodlnou práci při kompaktních rozměrech smartphonu. Netradičním řešením je rychlá čtečka otisků prstů na boku.

M6s na našem eD SHOPu

 

 

Hana Bečvářová ‒ produktový manažer
t: +420 602 579 739
e: hbecvarova@edsystem.cz