Acer tým a jeho 12% úspěch

2361
Acer tým v eD system

Příběh značky Acer se začal psát roku 1976. Za více než 40 let existence se tato společnost zařadila mezi nejvýznamnější světové hráče v oblasti informačních a komunikačních technologií a nyní působí ve více než 160 zemích světa.

Významnou pozici si Acer za několik let vybudoval také v portfoliu eD, v němž se od tohoto výrobce nachází přes 450 produktů, jako jsou notebooky, stolní PC, LCD monitory, projektory, tablety, ale i rozsáhlá řada herních produktů Predator.

Acer čísla

Tříčlenný tým, který se v eD o Acer stará, se společně s výrobcem poslední dobou výrazně zaměřuje na podporu menších zákazníků, jejichž počet se jim meziročně podařilo navýšit o 12 %.

O portfolio Acer se v eD starají:

Rudolf Rudolf

produktový manažer region CZ
t: +420 724 222 022, e: rrudolf@edsystem.cz

Do distribuce IT jsem se dostal přes společnost TechData, kde jsem v roce 2008 nastoupil na pozici produktového manažera periferií. Tam jsem vystřídal několik značek a zakotvil na Aceru, u kterého jsem zůstal i přechodem do eD v roce 2011. S roční stáží u výrobce Acer tak působím v eD jako produktový manažer bezmála 7 let. Na starosti mám kompletní portfolio produktů Acer pro Českou republiku.

Jsem šťastně rozvedený a žiju kousek od Prahy v Mníšku pod Brdy. Ve volném čase rád cestuji, proháním motorku, sportuji a trávím čas se svými dvěma syny.

Adam Kukliš

produktový manažer region SK
t: +421 905 243 293, e: akuklis@edsystem.sk

Do slovenského eD som sa dostal v Marci 2017, kedy som začal pracovať v bratislavskom sklade. Tam som prešiel príjmom, výdajom, na čas zakotvil na pozícii expedičného skladníka a v Októbri roku 2017 nastúpil ako produktový manažér pre Acer. Aktuálne mám na starosti Acer portfólio pre Slovenskú republiku, to znamená notebooky, počítače, AIO, monitory, projektory, tablety a všetko príslušenstvo k nim.

Monika Kresáčová

marketingový specialista CZ & SK
t: +420 724 011 588, e: mkresacova@edsystem.cz

V eD jsem již sedmým rokem a aktuálně pracuji na pozici marketingového specialisty. Mám na starosti marketingovou podporu značky Acer. Společně s Rudolfem a Adamem se snažíme o maximální podporu v prodejích na českém i slovenském trhu. Mým úkolem je kreativní zpracování marketingových kampaní, produktových novinek a zajištění visibility značky na našich eventech.

Volný čas trávím s rodinou, přítelem a našim čtyřnohým kamarádem, kterého jsme si před dvěma lety vzali z útulku. Jsem milovník dobrého jídla, cestování a lyžování, ale taky vášnivý čtenář fantasy a detektivních knih.