Nový web eD se vyklubal na svět. Už jste jej viděli?

1953
Nový web eD system

eD tento týden spustilo novou webovou prezentaci společnosti www.edsystem.cz, resp. 2018.edsystem.sk. Má čtyři jazykové verze a cílí zejména na potenciální zákazníky, partnery a spolupracovníky eD.

Nový web lépe prezentuje, kdo je eD a co dělá. „Cílí především na ty, kteří eD neznají a klade si za cíl představit naši společnost, sortiment a klíčové služby,“ vysvětluje ředitel marketingu Daniel Vondráček s tím, že prezentace zároveň reflektuje nedávné změny v názvu společnosti a logu.

„Potřeba nového webu vychází mimo jiné i z rozšiřování našich aktivit mimo náš tradiční IT segment do oblasti spotřební elektroniky, domácí techniky, sportovního vybavení nebo hobby náčiní. V této oblasti není povědomí o značce eD system natolik vysoké jako v segmentu IT produktů,“ uvádí výkonný ředitel Petr Slouka.

Verze webu byly připraveny čtyři – česká, slovenská, polská a anglická mutace. „Slovenský web přesuneme na doménu edsystem.sk během prázdnin, prozatím běží na adrese 2018.edsystem.sk, jelikož na url edsystem.sk je v současnosti provozován slovenský eD SHOP,“ vysvětluje Martin Tulinger, který má a starosti projektové řízení přípravy nového webu.