eD workshopů se zúčastnilo na 200 resellerů a 7 zástupců značek

1909

Po měsíčním maratonu skončila série workshopů, kterou eD každoročně pořádá. Na tradičním setkání se v průběhu dubna a května v Praze, Brně, Ostravě a Pardubicích setkali zástupci eD, jejich partneři i dodavatelé.   

Pobočkovou workshop jízdu odstartovalo setkání v Pardubicích, které se uskutečnilo 19. dubna v areálu Dašických sklepů. „Na každém z workshopů naši obchodní partneři zhlédli odborné přednášky o novinkách na trhu,“ uvádí organizátorka akce Martina Brauner z eD system.

Jak dodává, všichni partneři byli mimo jiné seznámeni také s problematikou GDPR, která vzešla v platnost 25. května, a byl jim představen software, který si mohou přes eD system pořídit.

Prezentace produktových informací se letos ujali zástupci značek, jako je Benq, Brother, Epson, Fujitsu, Lynx, Microsoft a TP-Link. Po formálnějším odpoledni následoval neformálnější večer s volnou zábavou a doprovodným programem.

Součástí všech čtyř večerů byla tombola a raut. V Pardubicích i Ostravě pro resellery eD připravilo vystoupení mikromagie. V Praze 15. května zahrála řecká kapela Akropolis. A o dva dny později si účastníci vychutnali brněnské setkání ve vinařství ve Velkých Bílovicích při degustaci vína.

Tradiční pobočkové workshopy se konají dvakrát do roka. „Již brzy zase začneme připravovat další sérii setkání, které se uskuteční na podzim 2018,“ dodává organizátorka akce Martina Brauner.