eD Profíci pomáhají s IT v regionech

2156

Jejich revírem jsou odlehlejší regiony. Mají dlouholeté zkušenosti v oboru. Svým zákazníkům mohou nabídnout skladem tisíce produktů a stovky značek. A nově
je spojuje název eD Profi. Toto partnerství eD s českými i slovenskými drobnými prodejci IT však pomáhá koncovým zákazníkům již léta.

Logo partnerské sítě eD Profi

V Česku Klikman, na Slovensku Digipro. Dvě země, dvě partnerské sítě. Tak to ještě alespoň donedávna platilo. Od dubna české i slovenské resellery zastřešuje značka eD
Profi. „Několik měsíců v eD pracujeme na sjednocování řízení značek. Rozhodnutí o sloučení sítí Klikman a Digipro tak bylo v této souvislosti dalším logickým krokem,“ uvádí Tomáš Štěpánek, manažer sítě eD Profi, za kterým stojí osmiletá zkušenost s řízením partnerského kanálu.

eD Profi vzniklo spojením české sítě Klikman a slovenské sítě Digipro
eD Profi vzniklo spojením české sítě Klikman a slovenské sítě Digipro

Jak je možné, že tato symbióza resellerů s distributorem již tak dlouho funguje? Klíčem úspěchu prodejců eD Profi u zákazníků je jejich profesionalita, odbornost, osobní přístup, blízkost a poradenství.

„Zákazníci v dnešnej dobe na internete ľahko zistia, ktorý obchod ponúka tovar cenovo najvýhodnejšie. Nesmieme však zabúdať na to, že sú to často laici, ktorí nie vždy dokážu vyhodnotiť parametre produktov, ktoré sú pre nich dôležité. Mnohým parametrom často ani nerozumejú,“ přibližuje Peter Fašiang, který se stará zejména o slovenské partnery, jeden z důvodů, proč zákazníci rádi chodí do těchto prodejen pro radu a následně v nich nakupují.

Partnerská síť eD Profi čítá 260 IT resellerů v Česku a na Slovensku
Partnerská síť eD Profi čítá 260 resellerů v Česku a na Slovensku

Zažitý stereotyp ‒ menší prodejce rovná se vyšší cena – naši partneři úspěšně vyvrací. Dvě stě šedesát resellerů sjednocených pod jednou značkou má díky spolupráci možnost nakupovat zboží ve větším množství a následně nabízet svým zákazníkům ceny srovnatelné s nabídkami velkých e-shopů.

„Prodejny eD Profi zároveň podporujeme každý měsíc novým katalogem s produkty v akci, který má nyní novou grafiku a rozšířený obsah. V souvislosti se změnou názvu sítě jsme pro vybrané partnery připravili pilotní kampaň na podporu nové značky,“ popsal další novinky ředitel marketingu v eD Daniel Vondráček.

Nový katalog partnerské sítě eD Profi
Nový katalog partnerské sítě eD Profi

Věděli jste, že…

…vizuální identitu značky eD Profi podpořilo
také spuštění nových webů www.edprofi.cz
a www.edprofi.sk.

 

Chtěli byste se přidat do sítě eD Profi?

S celým procesem vám pomůže:
Tomáš Štěpánek
koordinátor sítě
t: +420 844 888 444
e: info@edprofi.cz