Softwarová eD kuchyně

1846

Jedním ze specializovaných týmů v eD je softwarová unita. Aktuálně ji tvoří šest
expertů pracujících v Ostravě a Bratislavě, kteří jsou připraveni kdykoli poradit,
zodpovědět dotazy k softwarovýmkomoditám a každému ukuchtit specialitu na míru.

Oldřich Kožusznik (šéfkuchař)

Na pozici produkt managera značky Microsoft pracuji přes 15 let. S kolegy se snažíme být nejlepší v oboru, klademe důraz na sebevzdělávání a přístup k nejnovějším informacím v oblasti licencování produktů. Většinu volného času trávím se svou přítelkyní a našimi čtyřnohými mazlíčky. Energii dobíjím především rekreačním golfem, jízdou na skútru a lyžováním. Mou velkou vášní je vaření a kulinářské experimenty.

 

Richard Procházka (kuchař)

Do slovenského eD jsem nastoupil v lednu a starám se o kompletní slovenské portfolio Microsoft, tedy OEM, FPP, ESD, OLP a další licenční programy, se kterými mám z předchozích pozic produktového manažera a team leadera softwarového teamu více než 20 let zkušeností.
K osobním koníčkůmřadím svou práci, když nepracuji, rád vyrazím na kole do slovenských Bílých Karpat nebo s foťákemamými psy do přírody, příležitostně pak na golfové hřiště nebo lyže.

 

Jan Šumpich (kuchtík)

V IT se pohybuji od roku 2008, kdy jsem začal pracovat pro VAD distributora v oblasti aktivníchprvků. Poté jsem působil jako odborný pracovník v kamenné IT prodejně, odkud jsemse přesunul do eD na pozici referenta nákupu. Nyní mám na starosti procesing a administrativu. Microsoft OLP, OV licencování, produkty značky ABBYY, která se specializuje na OCR řešení a také rozvoj Microsoft Surface a XBOX. Ve volném čase hraji florbal a věnuji se své rodině.

 

Michal Burkowicz (someliér)

V eD jsem začínal před 4 lety v call centru. Poté jsem přešel na nákupní oddělení, kde mám na starost technickou podporu v oblasti software, především antivirová a zálohovací řešení
a produktové portfolio společností SYMANTEC a VERITAS, ve slovenské části ESET, Kaspersky Lab, Total Commander.

Těší mě pomáhat lidem, v pracovním i soukromém životě, a proto
již několik let pracuji také jako sociální pracovník v jedné charitativní organizaci.

 

Vojtěch Krause (polévkář)

Do mého portfolia patří Acronis, Avast, AVG, Corel, Kaspersky, Nero, Veeam aVMware. V oblasti audio a video techniky se pohybuji celý svůj profesní život a příchodem do eD před rokema půl jsem k tomu přidal také IT.
Ve volném čase se věnuji cestování, fotografování, jízdě na kole a nejraději chodím po našich krásných horách.

 

Michal Jílek (ochutnávač)

V eD se starám o licencování, zejména Microsoft OLP/OV a OVS smlouvy. V IT pracuji od roku 2006, na Microsoft SWjsem se začal specializovat v roce 2011. Několikaleté pracovní zkušenosti jsem získával v distribučním a partnerskémkanáluavčeskémzastoupení společnosti Microsoft.
Volný čas trávím v přírodě, sportem a na metalových koncertech. Rád čtu fantasy romány a snažím se nebýt vCLOUDu, ale nohama na zemi.