LYNX a oLYNX v roce 2018

1396

Když jsme se vloni pustili do změny vizuální identity LYNX, představili nové internetové stránky, logo a vytvořili produktové skupiny PLAY, WORK, SELL a MAKE, vstoupili jsme s nejprodávanější českou značkou počítačů do nové etapy, kterou podpořil 10% meziroční růst ve stolních PC.

Obdobný trend očekáváme i v roce 2018, kdy se zaměříme na oblast gamingu a nadále budeme spolupracovat s největším herním serverem Grunex.com  a pořadem TV Prima RE-PLAY.

Mimo gamingové PC se zaměříme na výrobu na míru v oblasti digital signage a industrial PC i speciálních řad pro nonstop provoz pro český a nově i slovenský trh.

Maximálně také využijeme prodejní potenciál sítě eD Profi, což bude nově spojená síť prodejen Klikman a Digipro na Slovensku, kde zajistíme stejnou profesionální prodejní i servisní podporu a kvalitu sítě u všech partnerů.

Michal Útrata

Business Unit Manager LYNX

 

Nový LYNX CHALLENGER

Představujeme zcela nový model herního stolního počítače LYNX s modelovým označením CHALLENGER. Model CHALLENGER bude dostupný ve třech barevných variantách podsvícení anebo ve variantě bez podsvícení.

Řada CHALLENGER se zaměřuje především na čistý a poutavý design, vysoký výkon a účinné chlazení. Díky pečlivě vybíraným komponentám je tento model plně optimalizován pro výkon v počítačových hrách, ale i pro jiné náročné aplikace.

Se startovací cenou již od 12 000 Kč se tak jedná o velmi dostupný, ale přesto výkonný počítač jak pro každodenní použití anebo ve vyšších konfiguracích, silný stroj pro ty nejnáročnější hráče.

Srdcem modelu CHALLENGER je Intel Core i5 a nebo Intel Pentium. Sestavu pak doplňuje 8GB nebo 16GB RAM. O grafický výkon se stará nVidia GTX 1050 nebo nVidia GTX 1060 až se 3GB grafické paměti. Uložiště tvoří klasický HDD s kapacitou až 2TB s možností doplnění SSD o kapacitě 120GB. Standardem je operační systém Windows 10, nicméně lze sestavu zakoupit i bez něj.

LYNX CHALLENGER na lynx.cz