První rok s Momentem

29

Co děláte s nepotřebnými oděvy, obuví nebo sportovními potřebami? V eDéčku jsme tyhle věci průběžně sbírali a následně předali organizaci Moment ČR, která výtěžek z prodeje daruje neziskovým organizacím jako Mobilnímu domu Ondrášek, či Dennímu stacionáři Žebřík. Nasbírali jsme 87,5kg darů!

Do charitativní sbírky jste darovali spoustu kvalitního oblečení a věcí. Děkujeme všem kolegům, že nám pomohli přispět na dobrou věc! A k čemu naše sbírka pomohla? eDečku odpověděla Jana Málková, fundraiser o.p.s. Moment:

„Možná to tak nevypadá, nebo se zdá až neuvěřitelné, ale má to opravdu velký dopad a my si velice ceníme toho, že vaši zaměstnanci pomohli. Pro naše spřátelené neziskové organizace to znamená, že mohou dále působit ve své činnosti. Mentálně postižení mohou mít různé terapie, v hospici mohou i dále využívat služby pediatra a dětští pacienti mohou zůstat v pohodlí svého domova. Jízdní kola se dostanou do Afriky, kde se děti dopraví snáze do školy a sloní projekt může dále zachraňovat volně žijící zvířata, cvičit psy na hledání slonoviny a střelného prachu a zatýkat pašeráky.“