HP Dragonfly – vážka vzdorující gravitaci

1061

Notebook spojující styl, výkon a produktivitu. To je HP Elite Dragonfly – nejlehčí kompaktní počítač na světě. Novinka prémiové řady firemních notebooků si zakládá na muší váze, nezapomíná však ani na výkon a rychlost.

Dragonfly, neboli vážka, není pouze název inspirovaný modrošedou barvou tohoto ultralehkého zařízení, které ve vybraných konfiguracích neváží ani kilogram. Ve svém těle ukrývá svižnost dravce.

Magnéziová šaši řezaná z jediného kusu materiálu zajistí maximální odolnost. Odolnost prověřenou testy americké vlády a 120 tisíci hodin vlastních testů značky HP. Zařízení je proto spolehlivě připraveno na všechny nástrahy cestování. Navíc má povrchovou úpravu, která eliminuje otisky prstů.

Kdekoli budete, vážka se vám přizpůsobí

Provedení pantů umožní otáčení displeje až o 360 stupňů. Pracovat s ní tak můžete jako s klasickým notebookem, nebo psát poznámky a kreslit skici v režimu tabletu. Pozice stanu pak umožňuje sdílení obsahu s okolím. Dotykový 13palcový displej s minimálním obvodovým rámečkem nabízí tři varianty obrazovek s vysokým rozlišením. Od úsporné až po ultrajasnou s bezpečnostním filtrem HP SureView. Všechny podporují práci s dotykovým perem HP Rechargeable Active Pen G3, hlavním ovládacím prvkem je však klávesnice – velmi tichá a příjemná na dotyk.

Není to jen o kráse, Dragonfly je především pracant

Čtyřjádrový procesor Intel Core 8. generace hravě zvládne náročné podnikové aplikace a úložný prostor 1 TB postačí na velký objem dat. Spojení s okolím zajistí 6Gb Wi-Fi, případně volitelné 4G LTE. Základní baterie vám umožní pracovat bez nabíjení až 16 hodin, její volitelná verze až 24,5 hodiny.

Často na cestách – často s jiným připojením. U zařízení je kladen důraz na zabezpečení. Přístroj patří mezi nejlépe zabezpečené a spravovatelné počítače světa. Obsahuje volitelnou ochranu obrazovky SureView 3. generace a umělou inteligenci SureSense, která se sama učí předcházet nebezpečným virům a malweru.

Díky řešení Sure Click se vyhnete všem internetovým hrozbám a před vizuálním hackováním vás ochrání HP Privacy Camera. A data? Ta jsou chráněna ověřováním na základě otisků prstů a rozpoznání tváře.

Notebook navíc respektuje životní prostředí, je vyroben z recyklovaných plastů z povodí řek. Spojuje tak vysokou portabilitu, výkon, produktivitu i ohleduplnost k přírodě.

Více se o notebooku a jeho vlastnostech dozvíte na stránkách www.hp.com/cz/elitedragonfly nebo na našem eD SHOPu.

Prohlédněte si Dragonfly ve videu