Cooler Master exkluzivně v portfoliu eD

648

O produkty taiwanské společnosti, zaměřující se na výrobu počítačových komponent a chladicích systémů, jsme rozšířili naše portfolio. Stalo se tak v lednu, kdy jsme se se značkou Cooler Master oficiálně dohodli na exkluzivní distribuci.

Naši zákazníci na českém i slovenském trhu tak mohou již v tuto chvíli nakupovat širokou škálu počítačových komponent a kvalitních chladičů na e-shopu. Cooler Master se zaměřuje na výrobu počítačového hardwaru a originální výrobu chladících zařízení pro další výrobce (NVIDIA, AMD, EVGA).

„Zařazením této značky do distribuce jsme mohli velmi zajímavě rozšířit nabídku kvalitních počítačových komponent. Jedná se především o počítačové skříně, zdroje, chladiče včetně chladicích podložek a teplovodivých past,“ okomentoval spolupráci produktový manažer značky Michal Útrata.

Cooler Master

Značka je známa tím, že při vývoji svých produktů bere v úvahu individualitu každého uživatele a nabízí tak široké portfolio komponentů, díky kterým lze sestavit počítač na základě konkrétních představ. Nezáleží na tom, zda se jedná o náročného grafika nebo studenta s omezeným rozpočtem. Každý uživatel si může vybrat s ohledem na cenu, funkčnost i své estetické preference.

V současné době je značka velmi aktivní také v oblasti herní komunity a e-sportu. Její strategičtí partneři jako NVIDIA a AMD propojují silnou komunitu hráčů a počítačových nadšenců.

Cooler Master pak jako jednička na trhu chladících zařízení ručí za tepelnou dokonalost svých výrobků.

„Na značce je výjimečné mimo jiné to, že přijímá zpětnou vazbu a názory uživatelů, a zahrnuje je do svých inovací. Díky tomu pak výrobky splňují i náročné požadavky herní komunity. Z produktů bych rád upozornil na high-end skříně Cooler Master Cosmo 700P, kvalitní chladiče, například Master Liquid ML240P a kvalitní počítačové zdroje např. z řady MasterWatt, které mají semi-pasivní chlazení,“ dodal Michal Útrata.

High-end skříň Cosmos C700P.

Taiwanská společnost Cooler Master funguje na trhu již od roku 1992 a v současné době zaměstnává více než 2 000 pracovníků po celém světě. Je aktivní v inovacích a ve vývoji kvalitních produktů na vysoké technologické úrovni. Za své výrobky získala již řadu ocenění, včetně ceny za design. Mimo trh IT se angažuje také v automobilovém průmyslu, telekomunikacích nebo v oblasti obnovitelných energií.

Více informací k produktům značky poskytne:

Michal Útrata
+420 724 611 524
mutrata@edsystem.cz