Významné jubileum pro eD! Stali jsme se HP Partnerem roku již podesáté.

1116

Již po desáté jsme v eD přebrali ocenění „Největší distributor roku“ z rukou zástupců společnosti HP. Stalo se tak ve středu 8. ledna na galavečeru, který se konal v prostorách Národního divadla v Praze.

Předávání cen za uplynulých 12 měsíců proběhlo v rámci galavečera, který společnost HP Inc. pořádá pro své partnery tradičně každý rok. Jako již v předchozích 9 letech, i letos jsme mohli převzít hodnotné ocenění.

Certifikát „Největší distributor roku 2019“ přebral na pódiu z rukou Eriky Lindauerové, generální ředitelky společnosti HP Inc pro Česko a Slovensko, a z rukou channel manažera Pavla Machovského přímo člen dozorčí rady eD, Hynek Tyl.

Ocenění na pódiu přebral člen dozorčí rady eD, Hynek Tyl.

„Nesmírně si vážíme toho, že se nám i letos podařilo obhájit vítězství z předchozích let. Titul distributora roku získáváme pravidelně již od roku 2010 a dosáhnutí tohoto pomyslného jubilea vnímám jako potvrzení naší dlouhodobé práce. Dík patří především třináctičlennému týmu, který o značku HP v eD pečuje a také našim partnerům, se kterými je radost pracovat. Věřím, že se nám i v dalších letech podaří tento náš již standard udržet,“ vyjádřil se k úspěchu výkonný ředitel eD system Petr Slouka.

Všichni ocenění partneři společně s generální ředitelkou HP Erikou Lindauerovou a channel managerem Pavlem Machovským.

Středeční večer však nebyl pouze o titulech a oceněních, ale také o budování společného byznysu a upevnění nadstandardních vztahů. „I v novém roce 2020 se budeme zaměřovat na zlepšování spolupráce s našimi zákazníky a partnery a pokračovat v přinášení inovativních řešení. Naše budoucnost začíná právě dnes a ráda bych vás na tuto společnou cestu přizvala,“ pozvala k další spolupráci generální ředitelka HP Erika Lindauerová.

Celým galavečerem provedla hosty moderátorka Lucie Borhyová, mezi hosty se objevili hudebníci Ondřej Gregor Brzobohatý, Marta Jandová nebo saxofonista Matouš Kobylka, Speciálním hostem večera pak byla ambasadorka společnosti HP Inc. Taťána Gregor Brzobohatá. Všichni hosté si tak kromě cen odnesli také bohatý kulturní zážitek.

Večerem hosty provedla Lucie Borhyová. O hudební doprovod se postarali Ondřej Gregor Brzobohatý nebo Marta Jandová.
Velká část zásluh patří manažerům nákupu Tomášovi Frimmelovi (na fotce) a Jiřímu Tešnarovi. Společně se se svými týmy v eD o značku starají.