Kde se uvidíme v roce 2020?

1897

eD eventy se tradičně těší velké oblibě jak ze strany klientů, tak ze strany dodavatelů. Nabízí skvělou příležitost pro setkání se zákazníky i prohlubování vztahů s nimi. V eD organizujeme události pravidelně po celý rok. I v roce 2020 se můžete těšit na mnohá setkání v Česku a na Slovensku. Co konkrétního pro vás chystáme?

Opět připravujeme dny plné odborných přednášek, produktových novinek a největších světových IT značek na konferencích eD EXPO a eD WORLD v Česku nebo eD FORUM na Slovensku.

Pokud si chcete být s klienty ještě blíže, čekají na vás lokální akce zahrnující Regionální partnerské dny, setkání sítě eD PROFI nebo workshopy ve vybraných městech. Dobrou zprávu máme také pro milovníky sportu. Na celodenní toulky po greenu se můžete těšit i v roce 2020, eD GOLF CUP vás totiž ani v příštím roce nemine!

Z důvodu pandemie COVID-19 jsme byli nuceni část eventů zrušit. Všechny aktuální informace/změny ohledně konání akcí eD najdete na stránce Eventový podzim s eD.

Aktualizace 28. 8. 2020: Z důvodu zhoršení situace v průběhu letních měsíců rušíme konference eD WORLD a eD FORUM.

Aktualizace 20. 8. 2020: Workshop Praha, který se měl konat 23.9.2020 v Praze byl zrušen.

Aktualizace 10. 3. 2020: Vzhledem k rozhodnutí vlády ohledně situace Covid-19 rušíme všechny české a slovenské akce eD naplánované na březen až květen 2020. Více informací ve speciálním článku. O dalším postupu a nových termínech akcí vás budeme včas informovat.

V Česku pro vás chystáme:

eD EXPO / eD WORLD

Jarní eD EXPO i podzimní eD WORLD patří mezi nejprestižnější IT distribuční setkání v Česku. Zároveň se jedná o největší akce, které v eD organizujeme. Celodenní událost zahrnuje denní část a večerní VIP party. Každá z konferencí se nese v duchu vybraného tématu a pravidelně se jí účastní přes 700 hostů a 50 IT výrobců.

eD PROFI

Setkání partnerů sítě eD PROFI pořádáme 2krát ročně a pravidelně se jej účastní na 200 hostů. Program je pro ně připraven již od rána. Během celého dne se konají přednášky o produktových novinkách, které jsou vystaveny také na stáncích jednotlivých výrobců. Zakončení probíhá neformálním večírkem. Zajištěn je i nocleh v místě konání akce.

Workshopy

Setkání na lokální bázi ve formě workshopů jsou určena převážně zákazníkům jedné pobočky eD. Účastní se jich zpravidla 6 značek a 50 vybraných klientů. Během této odpolední akce se nabízí možnost efektivní a interaktivní komunikace s úzkou skupinou. Každá ze značek pak může předvést vlastní prezentaci nebo postavit doplňkový stánek.

eD GOLF CUP

Celý rok náš tým eD golfistů pravidelně trénuje, aby se na greenu mohl utkat s obchodními partnery eD. Bitvu o putovní pohár společně svedou v rámci již 10. ročníku turnaje eD GOLF CUP, který pro vás chystáme opět v červnu. Kilometry na hřišti, individuální soutěže i spousta zábavy. Na to vše se můžete těšit. Byznys a green k sobě prostě patří!

Na Slovensku se můžete těšit na:

Regionálne partnerské dni

Prepojenie distribútorov a resellerov naprieč celým Slovenskom, tak znie heslo Regionálnych partnerských dní. Jarná séria celodenných akcií sa každoročne koná v Košiciach, Banskej Bystrici a Žiline. Návštevnosť jednotlivých stretnutí činí cez 100 hostí, pre ktorých je pripravený bohatý denný program i neformálny večer s tematickými sprievodnými aktivitami.

eD FORUM

Takmer 400 hostí a viac než 30 značiek sa každoročne schádza na Slovensku v rámci konferencie eD FORUM. Počas dennej časti sa zákazníci môžu zoznámiť s produktovými novinkami, navštíviť radu odborných prednášok alebo sa rovno stretnúť so zástupcami IT značiek. Večerná časť sa potom nesie v uvoľnenom neformálnom duchu, vždy na inú tému.

A jak vypadal z pohledu eD eventů rok 2019?

Více se o jednotlivých akcích dočtete na eDéčku v sekci Akce eD.