Na 200 partnerů eD PROFI zavítalo do Mikulova

844
eD PROFI 2019 Mikulov hotel Galant

Partneři sítě eD PROFI mají za sebou druhé letošní setkání. Celodenní akce se tentokrát zúčastnilo na 200 IT odborníků a 25 vystavovatelů. Ti se společně sešli 5. listopadu v Mikulově.

Dějištěm podzimního setkání se stal znovu hotel Galant, kde o půl 10 dopoledne začala denní, formálnější část akce. Organizátoři pro partnery připravili 15 odborných přednášek ze světa IT a 25 stánků, na kterých zástupci značek prezentovali své nejnovější produkty.

Mnozí z účastníků se zastavili u stánku firmy 3mk a nechali si vyměnit ochrannou fólii na svém telefonu.

Účastníci se však nezastavovali pouze u výstavek dlouholetých partnerů sítě eD PROFI z řad IT značek, ale také u stánků firmy Dileris a holdingu Digital First Marketing Group. „Zaujala rovněž výstava produktů společnosti 3mk. Zvláště jejich praktické ukázky vyřezávání ochranných fólií na mobilní telefony. Mnozí návštěvníci ocenili možnost nechat si fólii na svém telefonu zdarma vyměnit,“ uvedla organizátorka akce Lenka Paříková.

Jednotlivé přednášky a části dne byly odlehčeny obědem a příjemnými coffee breaky. V průběhu akce pak nechyběl ani prostor na osobní setkání a jednání i rozvoj společného byznysu. Denní část setkání tradičně ukončila bohatá tombola.

Po pracovní části se zájemci vydali za trochou kultury – na komentovanou prohlídku zámku Mikulov.

Poté se všichni účastníci sešli ve vinném sklepě hotelu Galant u společného rautu a degustace vína.

A došlo i na umění. Tentokrát v podání Angela Angelova.

„Příjemnou atmosféru večera doplnil zábavný program, vystřihování siluet obličejů v podání pana Angela Angelova, který poutavou formou dokázal přihlížející ohromit nejenom svou rychlostí a přesností,“ doplnila marketingová specialistka eD Lenka Paříková.

Setkání partnerů sítě eD PROFI organizuje eD zpravidla dvakrát do roka. Další akci marketingový tým připravuje na 28. května 2020.

Fotky z akce si můžete prohlédnout v našem albu: https://photos.app.goo.gl/E35PMcTTFo2m1eB6A

eD PROFI je síť IT prodejen sdružující 260 partnerů po celé České a Slovenské republice. Provozuje ji společnost eD system a. s., přední distributor IT v Česku a na Slovensku. V nabídce firmy najdeme více než 115 tisíc produktů tisíců značek z celého světa. Prodejci zapojení do sítě eD Profi tak mohou přicházet se zajímavými nabídkami a širokou škálou produktů značek jako HP, Samsung, LYNX, Acer nebo Microsoft.