Michal Burkowicz představuje TeamViewer

738

Bezpečný přístup ke vzdálené ploše

Na platformě TeamViewer se každý den uskuteční vice než 20 milionů relací. Software pomáhá rychleji a efektivněji řešit každodenní výzvy a díky tomu si získal důvěru u více než milionu uživatelů po celém světě. Stáhněte si TeamViewer a vyzkoušejte si zkušební verzi i vy.

TeamViewer 14 Premium

Řada Premium je nejprodávanější verzí vzdáleného správce TeamViewer. Určena je především pro malé týmy nebo jednotlivce, kteří požadují vysokou flexibilitu s ohledem na to, odkud pracují a k čemu se připojují. S touto řadou můžete bezobslužně spravovat až 400 zařízení s neomezeným počtem koncových bodů. Navíc umožňuje spustit připojení zařízení pro jednu relaci současně až pět licencovaným uživatelům. Verze dovoluje přidání jednoho kanálu.

TeamViewer 14 Corporate

Varianta Corporate, jak už název napovídá, je vhodná pro větší týmy, které potřebují souběžné relace. Více licencovaných uživatelů může spustit připojení zařízení, a to vždy tři relace současně. To znamená, že mohou zahájit relaci tři uživatelé souběžně (z celkových 200 licencovaných uživatelů). U verze Corporate je možné přidat až devět dalších kanálů.