Softwarové novinky v eD

1098

Srpen se v eD nese v duchu novinek! Po rozšíření portfolia o značku Legrand jsme si pro vás připravili další porci nových značek a produktů. Tentokrát v našem sortimentu můžete nově najít produkty čtyř značek specializujících se na software.

Od poloviny srpna tak na našem eD SHOPu najdete řadu softwarových novinek. Všechny nově zařazené značky se zabývají vývojem software. Produkty slouží například ke vzdálené správě, ke správě pevných disků, tvorbě profesionálních webových stránek na pár kliků nebo čištění počítače od nežádoucího SW.

„Novými produkty chceme být blíže zákazníkům, kteří řeší nebo chtějí řešit výše zmíněné situace jak u svých zákazníků, tak i pro sebe samých. Vybrané značky jsme do portfolia zařadili z důvodu stále rostoucí poptávky po komplexním řešení, tedy nejen hardware vybavení, ale zároveň také softwarové řešení. Se širší nabídkou těchto produktů tak budeme moci uspokojit více požadavků i u náročnějších zákazníků,“ vyjádřil se ke spolupráci produktový manažer značek Michal Burkowicz.

Nově v našem sortimentu najdete produkty značek:

Z nabídky vybíráme například:

TeamViewer patří do rodiny nástrojů pro vzdálenou správu systému, funguje jako software pro vzdálenou podporu, vzdálený přístup a on-line schůzky. Umožňuje připojit se na jiný počítač v místní síti nebo po internetu, a umožní vám ovládat PC bez nutnosti fyzické přítomnosti (postačí, že je spuštěna klientská aplikace).


Značka Ashampoo se soustředí na navrhování intuitivního, logického a poutavého software, který uživatele povede od začátku až do konce. Zároveň se snaží naslouchat potřebám svých zákazníků, a tak jsou produkty značky navrženy vždy tak, aby byly snadno srozumitelné a lehce využívatelné při současném využití nejmodernějších technologií.

Mezi produkty značky můžete najít například software pro čištění a optimalizaci PC Ashampoo WinOptimizer 17, software pro vypalování, zálohování a konvertování souborů Ashampoo Burning Studio 20 nebo třeba špičkový nástroj pro monitorování stavu vašich pevných disků Ashampoo HDD Control 3.