„Regionálne partnerské dni“ na Slovensku opět nezklamaly

1196

Jako každý rok, tak i letos uspořádalo eD sérii akcí spojující IT zákazníky a značky napříč celým Slovenskem. „Regionálne partnerské dni“ (RPD), se každoročně konají v Košicích, Bánské Bystřici a v Žilině. Nově přibylo místo konání v Bratislavě.

Už roky se v eD snažíme o propojování IT zákazníků se zástupci IT značek nejen v Česku, ale také na slovenské půdě. Akce zpravidla probíhají ve městech, ve kterých se nacházejí jednotlivé pobočky společnosti. Každoročně se tak RPD konají v Košicích, Bánské Bystřici a v Žilině. Letos jsme navíc přidali Regionálne Partnerské dni v Bratislavě.

Novinkou byla také účast partnerů sítě eD Profi na každém ze setkání RPD. Zákazníci i dodavatelé, kteří doposud neměli možnost poznat výhody plynoucí z účasti v této síti, se tak na samostatném stánku eD Profi mohli dozvědět důvody, proč se stát její součástí.

Akce proběhly v termínech 3. dubna v Košicích, 17. dubna v Bánské Bystřici, 21. května v Žilině a na závěr 3. června v Bratislavě. Účast ve všech čtyřech krajských městech velmi příjemně překvapila. Na Slovensku jsme celkově přivítali přes 400 účastníků, kteří měli šanci navštívit 52 přednášek a prohlédnout si na 40 stánků s produkty. Na závěr každého přednáškového dne eD společně se svými dodavateli rozdávalo v rámci tomboly hodnotné ceny. Někteří z hostů si tak domů odnesli tiskárnu, monitor, fotoaparát a jiné ceny.

Večerní část partnerských dnů tradičně patří tematickému programu. Letos se akce nesly v duchu 80. let. Programem provázela známá dabingová herečka a moderátorka Barbora Chlebcová. Nechyběly soutěže, rekvizity ani skladby typické pro toto období.

Speciálním dnem byl pak 21. květen. Hosté se totiž ocitli uprostřed právě probíhajícího hokejového šampionátu. Jelikož je eD system československá společnost, emoce z hokeje společně sdíleli čeští i slovenští zákazníci, zaměstnanci i zástupci značek. Tento večer byl proto tématicky zaměřen právě na hokej a hokejové soutěže. Pamětníci oprášili vědomosti v hokejovém kvízu, a kdo si troufnul, mohl si zastřílet na branku. Hokejový večer se nesl příjemně v duchu Fair Play.

Regionálne Partnerské Dni jsou pro letošní rok úspěšně za námi. Už teď se ale můžete těšit na 26. září, kdy v eD chystáme jednu z největších IT konferencí na Slovensku, eD FORUM.