Stali jsme se oficiálním distributorem značky Lenovo

1280

K 1. červenci tohoto roku získalo eD oficiální zastoupení pro distribuci značky Lenovo v České republice a pokračuje v oficiální distribuci také na Slovensku. Ke stvrzení autorizovaného distribučního kontraktu došlo po více než pětileté oboustranně úspěšné spolupráci na subdistribuční úrovni.

Spotřebitelé na českém i slovenském trhu mohou na našem eD SHOPu nakupovat více než šest stovek produktů z portfolia značky Lenovo commercial a využívat výhody plynoucí z autorizovaného distribučního kontraktu. Jedná se především o:

  • širší produktovou nabídku,
  • lepší skladovou dostupnost
  • maximální prodejní a produktovou podporu

Rozšíření statusu autorizovaného distributora Lenovo, vedle Slovenska také pro Česko, vnímáme jako potvrzení stability naší dlouhodobé spolupráce, a zároveň i jako skutečnou poctu od jedné z předních světových IT společností,“ uvedl ke kontraktu Petr Slouka, výkonný ředitel eD.

Portfolio značky Lenovo commercial je velmi široké a zahrnuje sortiment zaměřený primárně na notebooky, desktopy a příslušenství k nim. Právě správná skladba produktové nabídky a rostoucí počet aktivních zákazníků se staly základními pilíři úspěchu při rozhodování o udělení statusu autorizovaného distributora právě naší společnosti.

O distribuční kontrakt jsme usilovali hned od začátku spolupráce a postupně se k němu propracovávali od počátečních 200 produktů v nabídce až po aktuálních 600 produktů. Za úspěchem stojí především správná skladba produktové nabídky a zaměření obchodního teamu na menší a střední firmy, ve kterých i nadále vidíme velký potenciál,“ uvedl Jan Nábělek, manažer Lenovo týmu a skupiny nákupu v eD.

O značku Lenovo se v eD stará tým odborníků, který se brzy dočká výrazného rozšíření. Za výbornými prodejními čísly pak stojí téměř padesátka obchodníků z českých poboček eD.