Michal Jílek představuje analytický nástroj Microsoft PowerBI

1104

Vy ještě nepoužíváte Microsoft Power BI?

Tak je ten pravý čas to změnit! Power BI bude skvělým pomocníkem v oblasti vaší obchodní analýzy. Jedná se o sadu analytických a vizualizačních nástrojů pro práci s daty, která vám umožní je využívat jednoduše, rychle a lépe. V rámci Power Bi můžete data vizualizovat, publikovat, sdílet poznámky s kolegy nebo je rovnou vložit na web.

Od dat k přehledům za několik minut. Vytvářejte sestavy s využitím předdefinovaných vizuálů nebo si vytvořte vlastní. Na analýze můžete zároveň spolupracovat s uživateli v rámci celé organizace nebo ji publikovat v reálném čase. Program navíc umí pracovat i s dalšími nástroji, včetně MS Excel, a tak jej můžete snadno připojit k potřebným datům. Přesnou analýzu tak můžete mít v jednu chvíli na všech svých zařízeních a použít ji můžete například jako podklad pro rychlá rozhodnutí ve vašem businessu.

Výhody Power BI

  • Napojení na cloud (jednoduché napojení známých cloudových aplikaci a služeb pomocí předpřipravených konektorů)
  • Přehledy snadno a rychle (snadné vytváření přehledů a reportů pomocí pár kliknutí)
  • Mobilní aplikace (Power Bi pro všechny platformy)
  • Vysoká konektivita (jednoduché připojení na různé datové zdroje (SSaS, Google Analytics, Excel, CSV, XML, Sharepoint, apod.)
  • Vizuálně perfektní reporty (reporty vypadají skvěle a vytvoříte je snadno a rychle)
  • Sdílení (sdílejte reporty v rámci organizace živě včetně možnosti psaní poznámek)

Cena Power BI

  • Cena předplatného Power BI se odvíjí podle toho, jestli chcete automaticky aktualizovat data v přehledech, spolupracovat ve více lidech a dalších aspektech.

Více informací na: https://powerbi.microsoft.com/cs-cz/power-bi-pro/

 Michal Jílek, produktový manažer eD system (mjilek@edsystem.cz)