7 důvodů, proč navštívit eD EXPO

1840

Již v úterý 26. 3. se sejdou stovky zástupců z řad IT odborníků v pražském Clarion Congress centru. Bude se zde totiž konat největší česká IT distribuční konference eD EXPO, letos na téma „Setkání šampionů“. Produktové novinky, profesní přednášky a spousta zábavy. To vše pro váš máme nachystáno. Na co ještě se můžete těšit a proč byste na akci neměli chybět?

Kompletní program i registrace najdete na webu konference www.edexpo.cz

1# Nejnovější šampioni z IT

Jak ušetřit místo na pracovním stole vám poradí Samsung se svým Space Monitorem.

Jaké novinky se na konferenci letos objeví? Samsung Space monitor, díky kterému získáte ztracený prostor na pracovním stole, nejtenčí a nejlehčí notebook na světě Acer SWIFT 7 i extrémně odolný mobil od iGET, který můžete klidně hodit do vody.

To a mnohem více na vás bude čekat u jednotlivých stánků rozmístěných na výstavní ploše o rozměru 1 200 metrů čtverečních.

 

 

2# 24 odborných přednášek ve 3 sálech

Přijďte si poslechnout odborníky z branže. Přednášet budeme po celý den, ve 3 různých sálech.

I letos se můžete těšit na řadu zajímavých přednášek a diskuzí. Zástupci světových IT výrobců na vás budou čekat s informacemi o novinkách a zajímavostech. Zároveň se dozvíte tipy a triky, které bezpochyby využijete ve svém byznysu. Těšit se můžete například na ekosystémy Xiaomi, příležitosti pro partnery Microsoftu, novinky od Intelu a spoustu dalších.

 

3# Ta nejvyšší koncentrace IT odborníků

Nabízí se vám spousta příležitostí k prohlubování obchodních vztahů a navazování nových kontaktů.

53 světových výrobců, 40 stánků plných zajímavých produktů a stovky lidí z branže. Koncentrace IT odborníků bude opravdu vysoká. Nabízí se vám tak spousta příležitostí budovat nové obchodní vztahy, nebo prohlubovat ty již existující. Reselleři, zástupci světových IT značek, obchodní a produktoví manažeři nebo management eD. Všichni na jednom místě. Tak na kolik obchodních schůzek to letos vidíte?

 

4# Spousta zábavy na stáncích 

Na stáncích na vás čeká nejen množství zajímavých produktů, ale zároveň spousta zábavy.

Nejen produkty, ale také zábava. Přijďte na stánek HP a zahrajte si herní pecky na nejvýkonnějších herních počítačích značky OMEN. Udělejte si fotku z ledového království v mrazivém SkiBaru, který si pro vás připravil Canon. Nebo přijďte načerpat inspiraci s osvěžujícím drinkem v ruce, který vám namíchá Epson. Letos bude na stáncích opět o zábavu postaráno.

 

5# Hodnotná tombola i drobné dárky u stánků

V průběhu celého dne můžete vyhrát množství hodnotných cen. Soutěže budou probíhat nejen na jednotlivých stáncích, ale zúčastnit se můžete také naší tomboly. Stačí vyplnit křížovku na zadní straně brožury, kterou dostanete při vstupu na akci.

Vyhrát můžete například odolný telefon iGet GBV9600 Pro, multifunkční laserovou tiskárnu Brother, NuForce sluchátka od Optomy, herní monitor AOC z řady Agon a spoustu dalších cen.

 

6# Speciální host Lukáš Bauer

Přednáška olympijského medailisty Lukáše Bauera.

I letos jsme si pro vás připravili speciálního hosta. Šampion v běhu na lyžích, držitel tří olympijských medailí a nově manažer eD system Bauer teamu.

O cestě profesionálního sportovce k roli manažera úspěšného lyžařského týmu vám povypráví Lukáš Bauer.

 

7# Mediální koutek eDéčka

Poprvé vám osobně představíme naše projekty Otestováno éDéčkem a magazín éDéčko. Videorecenze vám promítne Roman Antes, který má většinu z natočených videí na svědomí.

Šéfredaktor magazínu eDéčko Antonín Pánek vám nabídne nejen všechny aktuální výtisky časopisu, ale také si pro vás připraví občerstvení.

A pozor! Hledat budeme „šampiona řidiče“. Přijďte si zazávodit a vyhrajte například chytrý fitness náramek Evolveo.

 

Kompletní program i registrace najdete na webu konference www.edexpo.cz