První krůčky Otestováno eDéčkem. Jak se zrodilo 7 videí roku 2018

2028

Náš tříčlenný tým kolegů z marketingu se v roce 2018 vrhl do nového projektu. Vzali kameru, mikrofon, světlo (a taky kousek odvahy), zablokovali zasedačku a pustili se do natáčení první videorecenze z produkce eD.  

Nový projekt se zrodil na počátku léta. Tehdy marketingový specialista Roman Antes (dnes už marketingový manažer senior), profík přes digitální marketing Martin Tulinger a produktový marketingový manažer Antonín Pánek přišli s nápadem na tvorbu videorecenzí.

Tvůrci pořadu Otestováno eDéčkem (zleva) Antonín Pánek, Roman Antes, Martin Tulinger.
Tvůrci pořadu Otestováno eDéčkem (zleva) Antonín Pánek, Roman Antes, Martin Tulinger.

Uběhlo jen pár dní a pořad už měl své jméno, Martin připravoval technické zázemí, Tonda koncept scénáře a Roman doma testoval první produkt z nabídky eD. Pak přišel na řadu produkt druhý, třetí… Měsíce plynuly a přibývala nejen videa, ale také nové technické vybavení, zhlédnutí a hlavně zkušenosti našich tvůrců.

Pojďme si první krůčky pořadu nyní měsíc po měsíci připomenout…

červen 2018

Všechno to začalo v létě 2018, kdy se náš 3členný tým pustil do natáčení historicky prvního dílu pořadu Otestováno eDéčkem.

Smartphone Meizu Pro 7

 

červenec 2018

Během prázdnin jsme zapracovali na zvuku i kostýmech a pořídili jsme si kvalitní mikrofon i tričko s logem pořadu. Video jsme navíc vylepšili o titulky v angličtině, což nás vyhouplo nad hranici tisíc zhlédnutí. Díky za to!

Mini projektor Optoma ML 330

 

srpen 2018

Druhý prázdninový měsíc přinesl další zdokonalování techniky. Tentokrát přišel na řadu obraz, který jsme vylepšili kvalitními světly. Náš producent Tonda tak získal další pozici. Stal se osvětlovačem.

Robotický vysavač Ecovacs Deebot DR96

září 2018

Posílali jste nám zpětnou vazbu a my na ni reagovali. Pro velký ohlas na náš test projektoru od Optomy jsme ze skladu vytáhli ještě jeden. Ten už byl sice větší, ale pyšnil se parametry, které vám chyběly u jeho menšího kolegy.

Projektor Optoma LH 160

říjen 2018

Důležitou součástí příprav na natáčení je sepsání scénáře. S tím nám v říjnu poprvé pomohla marketingová specialistka Martina.

Interaktivní flipchart Samsung Flip

Další video, další milník. Poprvé jsme se pustili do srovnání dvou produktů, recenzi jsme přidali tematický úvod a poprvé jsme překonali hranici 2 tisíc zhlédnutí. Děkujeme!

Chytré náramky Evolveo Fitband B2 a B3

listopad 2018

V inovacích jsme šli dále. Test vysavačů nutně potřeboval také pohled ženy, a tak si Roman na pomoc před kameru vzal kolegyni Markétu. Poprvé tak pořad odmoderovali dva.

Robotické vysavače Evolveo H6 a H11 Vision

Co chystáme dále? 

bezdrátový reproduktor Lamax MusiCan1
V osmé recenzi Roman otestuje bezdrátový reproduktor Lamax MusiCan1

Nyní děláme poslední postprodukční úpravy další recenze, kterou představíme v nejbližších dnech. Tentokrát jsme otestovali bezdrátový reproduktor MusiCan1 značky Lamax. Nové video jsme pro vás navíc natočili v netradičním a originálním prostředí.

V průběhu roku 2019 samozřejmě plánujeme testovat, natáčet, tvořit dále, a tak se můžete těšit na další a další recenze zajímavých produktů.