Již podeváté! eD převzalo cenu HP Partner roku 2018

2619
eD se stalo HP partnerem roku 2018

eD získalo za svou práci v roce 2018 prestižní ocenění. V pondělí 7. ledna si z pražského Žofína odvezlo titul největšího distributora HP za prodej computing a printing produktů a obhájilo tak loňské vítězství.

HP partner roku 2018

Galavečer spojený s předáváním cen nejlepším partnerům v České republice za uplynulý rok HP Inc. organizuje každoročně. eD se pravidelně akce nejen účastní, ale i si z něj tituly odváží. Letos se tak přední český distributor stal HP Partnerem roku již podeváté.

„Gratulujeme spoločnosti eD system a. s. k obhájeniu ocenenia Najväčší distribútor za rok 2018 a úprimne sa tešíme z ich úspechu! Toto ocenenie je zároveň aj dôkazom kvalitnej a korektnej dlhodobej spolupráce,“ pogratulovala eD CEO české a slovenské pobočky HP Erika Lindauerová.

Galavečer nejlepších HP partnerů roku 2018
Galavečer se konal v prostorách pražského Žofínského paláce (zdroj fotky: HP Inc.)

Ta společně s channel managerem Pavlem Machovským na pódiu cenu předala Petrovi Sloukovi. „Chtěl bych velmi poděkovat především třináctičlennému týmu, který se v eD o značku HP stará. Dále patří dík našim obchodním partnerům za úspěšnou a aktivní spolupráci a samozřejmě také HP jako našemu největšímu dodavateli,“ okomentoval úspěch výkonný ředitel eD. Jak dodal, věří v udržení tohoto prestižního ocenění i úspěšné spolupráce také v roce 2019.

 „Titul jsme poprvé získali v roce 2010. Od té doby jej každoročně obhajujeme, což svědčí o skvělé dlouhodobé práci našeho týmu,“ uvedl Jiří Tešnar, HP business unit manager v eD.

Zástupci nejlepších HP partnerů roku 2018 (zdroj fotky: HP Inc.)

Programem hosty v prostorách pražského Žofínského paláce provedl moderátor Libor Bouček a výbornou atmosféru završilo vystoupení hlavní hvězdy večera Karla Gotta.