Nekompromisní kvalita a 5letá záruka, to jsou monitory EIZO

1354

Japonská společnost EIZO se již 50 let zabývá vývojem a výrobou špičkových zobrazovacích řešení a díky vlastním výzkumným centrům v Japonsku a Německu je považována za předního inovátora v oblasti kvality technologií monitorů.

Široké portfolio produktů, které výrobce dodává do 80 zemí světa, zahrnuje kvalitní kancelářské monitory, profesionální grafické monitory, výkonné herní monitory i specializované monitory, které nacházejí své uplatnění na těch nejnáročnějších pracovištích, jako jsou burzovní sály, řízení letového provozu, radiologické stanice či operační sály

2 tipy Stanislava Dinuše

EIZO MT IPS LCD LED 24″

Monitor EV2456 vyniká jak obrazovou kvalitou, tak ergonomií díky rámečku tenkému pouze 1 mm. S LCD panelem IPS o rozlišení 1920×1200 bodů, povrchem potlačujícím odlesky a LED podsvícením zvládá tento model excelentní podání obrazu.

Philips COL Hue na našem českém/slovenském eD SHOPu

 

„Pri monitoroch EIZO si môžete byť istí špičkovou kvalitou, 5-ročnou zárukou a skvelým pomerom ceny a výkonu.“
Stanislav Dinuš, produktový manažer

EIZO MT TN LCD LED 27″

Díky čtyřnásobku rozlišení Full HD a minimální šířce rámečku je monitor EV2785 nejlepší volbou pro kanceláře a profesionální víceobrazovkové sestavy. Rozhraní USB-C navíc zaručuje nejrychlejší datové přenosy a současně nabíjení koncových zařízení.

Starter kit na našem českém/slovenském eD SHOPu

 

Stanislav Dinuš – produktový manažer
t: +421 249 591 132
e: sdinus@edsystem.sk