Je rozhodnuto! Formuli 1 v Barceloně zažijí v květnu čtyři zákazníci eD

1878

Předvánoční kampaň eD je v cíli. Všichni výherci jedné z nejlákavějších odměn roku 2018 byli vyhlášeni. Květnový prodloužený víkend v Barceloně za zvuku Formulí 1 vyhráli celkem čtyři zákazníci.

Kromě dosažení potřebného obratu za sledované období se výherci zároveň museli svým tipem co nejvíce přiblížit správné odpovědi na soutěžní otázku: Kolik balíků vyexpeduje společnost eD system a. s. dne 12. prosince 2018 ke svým zákazníkům z ostravského skladu, resp. bratislavského skladu?

„K danému datu jsme z Ostravy vyexpedovali 3029 balíků, z Bratislavy 448 balíků,“ uvedl manažer expedice Miroslav Stuchlík ze společnosti Celogis, která pro eD zajišťuje logistiku.

Tři nejbližší tipy za Česko a jeden za Slovensko si tak zajistily účast na Grand Prix Formule 1 v Barceloně, kam se vydají v termínu od 9. do 13. května 2019. „Tip, který se nejvíce přiblížil správné odpovědi, byl za Českou republiku 3014 balíků, za Slovensko pak 444 balíků,“ prozradil marketingový ředitel eD Šimon Churý.

Na slunný jih Evropy se letecky vydají zástupci firem MUNAP COMPANY s. r. o., MCS Plus spol. s. r. o., Dateco s. r. o. a ISSO spol. s. r. o. S sebou si mohou každý vzít jednu další osobu jako doprovod a společně s nimi pojedou i jejich obchodní manažeři za eD Vlastimil Bajer, Martin Škrabal, Martin Kruncl a Milka Majerčíková. V průběhu ledna bude všem výhercům oficiálně předána odměna a dostanou také detailnější informace o zájezdu.

O nevšední zážitek na tradičním španělském okruhu Circuit de Catalunya zákazníci eD soutěžili v rámci podzimní promo akce s názvem Odměny šampiónů, která probíhala v termínu od 1. listopadu do 9. prosince 2018 v České republice i na Slovensku.

Přední český distributor obdobnou akci spustil i před rokem, tehdy se soutěžilo o Grand Prix Formule 1 v Monaku, kam se výherci vydali v květnu 2018. „Vzhledem ke skvělým ohlasům, které kampaň v loňském roce vyvolala, jsme se ji rozhodli zopakovat a ještě vylepšit. Oproti minulému ročníku se na zájezd vypraví dvakrát více zákazníků a místo cestování autobusem je tentokrát do Španělska čeká komfortnější cesta letadlem,“ dodal Šimon Churý.

 

Reportáž z Grand Prix v Monaku z května 2018: https://www.edecko.cz/2018/09/12/obratem-do-monaka-aneb-jak-jsme-se-stali-soucasti-f1/

 

Tiskový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz