eD je partnerem lyžařského týmu Lukáše Bauera

2130

eD system Bauer Team. Pod tímto názvem se od září prezentuje lyžařský tým nejúspěšnějšího českého běžce na lyžích Lukáše Bauera.    

Do nové lyžařské sezóny tak eD vstupuje po boku legendárního českého sportovce. „Velmi si ceníme spolupráce, kterou jsme s týmem tak úspěšného sportovce, jakým Lukáš Bauer bezpochyby je, navázali. Věříme, že nové partnerství bude velkým přínosem pro obě strany. eD jej může dobře využít například pro své konference a jiné eventy, navíc se nám díky tomuto partnerství podaří lépe dostat do povědomí široké veřejnosti,“ uvádí Šimon Churý, marketingový ředitel eD.

Tým, který doposud soutěžil jako Bauer Ski Team, tak od 1. září do svého názvu zakomponoval jméno distributora. „Jsem velmi rád, že mohu společnost eD system představit jako našeho nového titulárního partnera. Zatímco nejúspěšnější středoevropský lyžařský tým svádí bitvy na sportovním poli legendárních maratonů, eD system patří k lídrům na poli distributorů IT techniky a řadí se taktéž ke středoevropské špičce v distribuci. Byť jsme každý aktivní v jiné oblasti, máme mnoho společného. Spojuje nás zejména motivace budovat úspěšný tým, vytrvalost a zápal!“ říká ředitel týmu Lukáš Bauer, který již čtyři roky úspěšně stoupá na poli legendárních lyžařských maratonů.

Tým Lukáše Bauera je na prahu páté sezóny v prestižním seriálu lyžařských maratonů VISMA SkiClassics, která obsahuje takové legendární závody, jako je například švédský Vasův běh, italská Marcialonga nebo třeba domácí Jizerská 50. Za dosavadní existenci se tým rychle vyhoupl mezi světovou špičku na poli lyžařských maratonů. V loňském roce obsadil 4. místo v pořadí týmů a na kontě má kromě deseti individuálních medailových umístění i třeba vítězství právě na italské Marcialonze.

I pro nadcházející sezonu je eD system Bauer Team připraven bojovat o příčky nejvyšší a aktuálně je tvořen těmito závodníky: Kateřina Smutná, Roxane Lacroix, Tereza Tvarůžková, Ilya Chernousov, Jan Šrail, Alexis Jeannerod, Jan Antolec, Pawel Klisz.