7 důvodů, proč jít na eD WORLD

2642

Již v úterý 25. září se stovky zástupců z řad IT odborníků sejdou v Praze na 18. ročníku největší IT distribuční konference v České republice eD WORLD. Co vše bude na akci k vidění a proč byste na tam neměli chybět?

Kompletní program i registrace najdete na webu konference www.edworld.cz

1# Nejnovější pecky z IT

Nová plnoformátová bezzrdcadlovka Canon EOS R

A s jakými novinkami značky dorazí? Canon například na konferenci ukáže novou plnoformátovou bezzrcadlovku EOS R, kterou představil teprve několik dní zpátky. Acer doveze aktuálně nejtenčí notebook na trhu Swift 7 s tloušťkou pouhých 8,98 mm a výdrží baterie až 10 hodin. Nebude chybět ani absolutní novinka z dílny Xioami – jejich nová značka smartphonů Pocophone. A stánek Samsung upoutá 34palcovým prohnutým 1500R WQHD monitorem s technologií Thunderbolt3.

Xiaomi přiveze absolutní novinku Pocophone F1

Tohle je ale jen ochutnávka. Novinek bude samozřejmě více, vždyť účast potvrdilo přes 50 nejvýznamnějších IT výrobců, kteří své produkty vystaví v sále o rozměru 1200 metrů čtverečních.

 

2# Jak se učí auta řídit pohledem zástupce firmy VALEO

Letošní speciální přednáška bude na téma „Jak se učí auta řídit“

Letošním tématem je supersíla v technologiích a toto heslo podpoří speciální host Edgar Martinez Granada z firmy VALEO. Ten se mikrofonu ujme krátce před 11 hodinou a supersílu představí na aktuálním vývoji samořiditelných aut. Odborník na autonomní řízení vozidel vysvětlí, jak se auta učí řídit a s jeho pomocí posluchači zjistí, jaké technologie jsou aktuálně v tomto odvětví využívány a jaké výzvy nás čekají na cestě k automobilům budoucnosti.

 

3# 26 odborných přednášek ve 3 sálech

Slova se krom speciálního hosta samozřejmě ujmou také zástupci světových IT výrobců. A to konkrétně šestadvacetkrát! Prostor k tomu dostanou ve třech přednáškových sálech. Microsoft například vysvětlí, jak pomáhá cloud. Samsung Smart Signage odhalí trendy digitální reklamy v roce 2018, Epson projekční techniku pro firemní, školní i domácí použití a Intel své současné i budoucí technologie.

4# Ta nejlepší koncentrace odborníků pro networking

Koncentrace IT odborníků bude 25. září v Clarion Congress hotelu opravdu vysoká. Což přináší jedinečnou možnost navázat nové obchodní vztahy, nebo prohloubit ty již existující. Kromě resellerů a zástupců světových IT značek akce přináší možnost setkat se s mnohými obchodními a produktovými manažery nebo managementem eD. Během dne tak lze stihnout jindy nemožné množství osobních schůzek. A to už je pořádná motivace dorazit, co říkáte?

5# Hodnotná tombola i drobné dárky u stánků

V průběhu dne se bude možné zúčastnit soutěže o hodnotné ceny. Formulář účastníci najdou na konci brožury, kterou při vstupu na akci dostanou. A o co se bude soutěžit? Značky letos pro výherce připravily například zrcadlovku Canon, grafickou kartu Nvidia, unikátní mini projektor Optoma ML330 nebo tiskárny značek Epson, OKI či Xerox.

Menší soutěže na svých stáncích si připravily i značky. Optoma bude za správné odpovědi na své otázky odměňovat drobnými dárky Epson zase osvěžujícími míchanými drinky. LYNX pak pro hravé duše přichystal soutěž o dresy, ve kterých značku v e-sportu reprezentují profi hráči.

Klávesnice obřích rozměrů poslouží jako fotokoutek

6# Originální Canon fotokoutek

Canon se toho nebojí a do pražského Clarion Congress hotelu přiveze obří klávesnici. Tu ale nikdo k počítači připojovat nebude. Poslouží pro zábavu a účastníci akce si ve fotokoutku, kde bude připravena, budou moci z konference odvézt opravdu originální foto vzpomínky.

 

7# Gamingové zóny i virtuální realita 

Prostor pro zábavu nabídnou gamingové zóny. LYNX uspořádá závody v TrackManii. Se Samsungem si požitek ze hry vychutnáte na super rychlých prohnutých monitorech Samsung s obrovskou úhlopříčkou 49, 43 a 32 palců. A s Acerem se ponoříte do světa virtuální reality díky špičkovým herním mašinám.

 

Kompletní program i registrace najdete na webu konference www.edworld.cz