„Kdo je tady ředitel?“ zjišťovali partneři eD ve Švandově divadle

2324
eD pozvalo partnery do divadla

Dánskou komedii Kdo je tady ředitel? zhlédli ve středu 30. května naši obchodní partneři. Na divadelní inscenaci do pražského Švandova divadla dorazilo bezmála 290 účastníků.

Komedie o řediteli, kterého nikdy nikdo neviděl. Tak divadlo prezentuje hru autora, který patří k nejvýraznějším filmovým tvůrcům dneška a svět jej nyní zná pod jménem Lars Von Trier. V kombinaci s režijním podáním Daniela Hrbka a skvělým výkonem Michala Dlouhého se představení ukázalo jako výborná volba.

„I když hra Kdo je tady ředitel? není letošní novinkou, neustálý zájem o ni prozrazuje, že se jedná o skvělý divadelní kousek. Hra z IT prostředí byla od začátku do konce plna vtipných scén, kdy publikum vybuchovalo smíchy. V kombinaci s vynikajícími výkony herců ze Švandova divadla musím říct, že se večer opravdu povedl a partneři odcházeli z divadla příjemně naladěni a s úsměvem na tváři,“ uvedla organizátorka akce Lenka Paříková.

Divadelní večer organizuje eD pro své významné obchodní partnery každoročně. V minulých letech účastníci zhlédli například komedii Cry Baby Cry nebo Ideální manžel. Kromě samotného kulturního zážitku si všichni mohli během přestávky a po představení vychutnat číši vína, která pro ně byla připravena v divadelní kavárně a foyer divadla.